Mis juhtuks siis kui ma räägin Sulle seda mida Sinagi juba tead. Kui ma hüpnotiseerin Sind juba olemasolevaga mida Sinagi oskad kogeda.

Inimese hing on niivõrd võimas, et me omastame informatsiooni läbi sõnade. See on tegelikult ju maagiline loits. Kuidas sõnad edastavad energiat, eeeh? Tead, proovime, kuula järgmist.

Tuleta meelde kui palju on seda kõike milleni inimlik arusaam ei küündi, aga Sinu hingelik olemus sügavalt tajub. Siin ei saagi mõistusega mõõta seda piirideta vabadust, sest seda paraku ei mõõdeta loogika ja teadusega. Sünonüümid võib leida, aga päriselt seda kogemust saab tunda ainult läbi tundmuse.

Ja me kõik hakkame seda kollektiivselt tundma, uues reaalsuses.
Minu sõnades on energia ja valgus, olenemata mida keegi arvab, saab igaüks ise seda otsustada. Tean kes olen, tean mida kiirgan, tean, et iga inimene on piisavalt iseteadlik, et vastu võtta energiaid ja kes tunneb sõnumeid minu sõnade taga, sellele saadan valgust ja kinnitusi.


See ei ole see giljotiin mis teie pea võttis eelmistes kehastustes, see on pulgakomm mida te noorena ei saanud.


Tehke oma universumi teste, sest neid praegusel perioodil laskub teile palju. Üksildust, segadust, paanikat… seda kõike jätkub selleks, et ennast kaotada, et end leida.


Inimene on raske loomusega usaldama, ma mõistan seda. Me proovime terve elu enda selja taha leida lähedasi, aga ainult nemad saavad meile lüüa noad selga. Seega nüüd inimesed on hakanud hoidma inimesi ka oma ees.
Usaldust on raske teenida, aga seda saab kergelt ära tunda. Minu usaldus on ammu ära teenitud läbi minu sõnumite, usaldan iseennast. Tean, et olen kingitus ja toon inimkonnale, ka endale järgmistele kehastustele suured sõnumid.

Duaalsus läbi millegi kolmanda, või polegi sellel üldse vahet, sest lõpuks ME NÄEME.


Ma südamest soovin, et Teie hing ja teadvus on hoitud nendel perioodil kui on üleminek, et meie lapsed kõik oleksid terved ja tugevad. Meie vaim juhendab meid, meie kehad tervendavad meid ja meie südamed tuksuvad rütmis. See tähendab, et me suudame aktsepteerida universumit oma reaalsuses, sest ometi see on sama reaalne kui kuu ja päike meie taevas, eksole.


Tuletage vahel meelde mida kõike oleme unustanud igapäevases rutiinis ja rõõmustage, et meie teadlikus aktiveerub ja kasvab iga päev kui meil on raske ja segane periood. Tunnistan, ka minul on meeletult raske olla. Mu elu kõige raskem periood ja ometi mul ei ole midagi viga.


See on kõik selle tõttu, et keha teab ise mida ta peab tegema selleks, et toimuks suurem avanemine. Isegi kui ülejäänud maailm jääb toimima nii nagu varem, siis muutused toimivad meie teadvuses. See tähendab seda, et meie tajume maailma uutmoodi ja see on piisav. Ilusat valguskehastumist meile kõigile. Hetkel ongi selline uus tundmus ja hõljumine.


Ärge arvutage enda edukust maisete näitajatega, vaid teatke, et see lühike maine kehastus on lihtsalt puhketasand, et jälle kõike mäletada ja teada. Ma ei oska teistmoodi teile sõnumeid kanaldada, kui läbi lühikeste lausete, kuigi minu arusaamad ei küündi sõnadeni, siis ma olen siiani isegi päris head tööd selleks teinud. Sina oled lihtsalt hämmastav, et Sa suudad vastu võtta kõike seda head mida väärid. Ma armastan Sind kes Sa loed seda.


Energiad on täiega ülevõlli awsome. Yeeeaaaah!!!


Sind toetavad Sinu südamesoojad mälestused. Sinu hetked kui tundsid end hoitud. Hoidke ennast selles valguskookonis. Te õitsete ja ärkate. Te olete kaitstud. See ei ole regulaarne horoskoop, see on teadlik sõnum Teile armsad.


Miks ma julgen seda igale poole jagada? Sest ma olen selles kõiges täiesti kindel. Ma tunnen, et esimest korda elus ma tean täpselt mis kingitus ma olen, mis instument ma olen, et milliseid helisid kinni võtan ja peegeldan.
Minule meeldib see vaatenurk kus viibin, minule meeldivad need kõlad. Ma oskan leida igas helis midagi head ja jagada seda selliselt, et see kõnetaks ka Sind. Pole olemas sellist heli mida ei saaks kasutada sümfoonias.
Mul on sügav usk inimkonda ja kuigi ma keskendun siiani rohkem naisenergiatele, siis tunnen tegelikult kuidas universum mehi õnnistab kingitusega. Mehed ärkavad ja saavad ise juba naisenergiat kanaldada endasse ja endast välja. Huvitav periood.


Ma tean, et see kõnetab Sind ja sa mõistad, et sõnum ise tuleb Sinuni läbi Sinu küsimuste.


Südamemuusika tiliseb kui jõulumuusika keset sügise algamist, see on tegelikult nagu ajatu teadmine, et perioodid lõppevad ja algab üks suur olemine. Kuidas teisiti Sa seda sõnadesse panna oskad?


Oleks ma varem teadnud kui raske koorem see on mida kannan, oleksin ma varem hakanud rohkem väljendama ennast. Praegu enam suurt tagasiteed ei olegi, seega ma väljendan ennast praeguses teadvuses kuidas oskan.
Saan tegelikult juba suuremas osas terve inimkonnaga hästi läbi, sest ma ei ole ründav ega agressiivne. Minu sõnumid on äratuntavalt meie kõigi heaolu nimel.


Ma juba tean kui paljud teist alavad üle saja aasta vanaks ja kui paljud teist elavad veelgi kauem. Mind selleks ajaks küll enam ei ole, aga ma teadsin seda kõike juba praegu.


Tehnoloogia ja vaimne areng leiab oma harmoonia teatud seltskondades. Kasutage seda. Ärge raisake oma elu depresioonile. Kahtetsused ja tühjustunne mis teid ei teeni.


Kell on kaks öösel kui ma seda kirjutan ja ma ei kirjuta seda ometi tühja, nii et tõesti südamest rõõm kui mõistate selle perioodi kingitust meile. Meie virgumisele. See teadmine on ajatu, ega saagi ajas mõõta.

Ma nüüd tean, et ma ei ole enam üksi. Nii ei ole ka Sina.

Sõnumi edastas Teile / Alan.

Jaga seda oma seinal:

Jäta enda kommentaar