Rubriigid
Kohvijutud

Valed mida loobitakse rahvale nagu sigadele kartulit.

Jaga esimestena seas oma seinale:

Piibel on igav, kas pole? Minu jaoks on see huvitav instrument, aga enamuse jaoks on see tõesti igav.

Teadsid, et me elame saatanaga üheskoos kupli all? Me oleme akvaariumis. Põnev ja šhokeeriv väide. Kõik mida ma siin kirjutan, proovitakse maha vaikida, põhjusega. See vajutab õigetele nuppudele.

Ma ei saa enam Saatanat, Piiblit ja Jeesust välja jätta, sest kõik lõppude lõpuks jõuab ikka selleni, aga mida saan lugejatele pakkuda on seda kõike serveerida teises võtmes, et seda oleks vähe põnevam lugeda.

Kõige tähtsam ja olulisem osa on inimesel teada, et kõik mida meile õpetatud on, tuleb unustada. Me elame suures vales. Põhjusega. Me elame väga vähe aega, põhjusega. See on süsteemne.

Räägime maagiast. Räägime mustast maagiast. Kõige võimsam must maagia mida ma olen kohanud: Masside hüpnoos.

Inimesed kes on nii suures udulooris, et nad ise arvavad, et nad teavad kõike, aga kõik mida nad teavad on ette visatud nii nagu sigadele visatakse kartulid. Nad matsutavad ja ahnitsevad, ega mõista.

Nad ei õpi kusagilt mujalt, kui siis ainult meediast ning tööl kui keegi argipäeva kuulujutte kiusust lausub. Hüpnoos on reaalne. See ei lase inimesel väljuda oma nähtamatust lõksust. Inimene ei ole võimeline mõtlema ega ammugi mitte mõistma kui kergekäeliselt rahvaid hullutada saab.

Teadus on religioon mis muundab tõde ja keskendub valedele seletustele baseeruvalt sellest mis on tõeline. Kõik kergus mille üle saaksime imestuda ja mõista iseenesest, tuleb läbi teaduse filtreerida keeruliseks. Süsteem kasutab seda päris kurjasti ära. Sest rahvad on kollektiivselt jäänud kõike uskuma. Midagi pole teha.

Minule ei ole karvamööda kutsuda masse lammasteks, samamoodi ma ei kutsu kedagi vandenõuteoreetikuks ega lamemaalaseks, sest see on nii ära matsutatud massidele mõeldud sõnavarakasutus. See on labane.

Ma mõtlen omaette. Ma võin plastiliini katsuda, aga ma ei tea täpselt millest see koosneb, kuidas reageerib vastavalt välistele mõjutustele või miks see töötab minu näppude vahel nii elastselt.

Ma tean ainult seda, et mul on enda kujutlusvõime ja uudishimu proovida voolida sellest plastiliinist midagi välja ja siis näevad teised ka minu fantaasiaviljasid. Samamoodi on kõigega mida minu silmad näevad, hing haistab ja süda tunneb.

Ma lihtsalt tunnen, et õige on käituda vastavalt oma tõu omadustele ning minu omadusteks on eripäraline kahtlus ja võitlus õigluse eest, isegi kui see lajatab minule endale tagasi valede koorma all. Ma jätkan kuni lõpuni.

Ma tean, et inimesed on hullutatud. Nad on massilises hüpnoosis nii tugevalt kinni, et ka mina olen arvamusel, et seal ei saa mitte midagi teha minu poolt, et seda muuta. Ma saan lihtsalt jätta oma ülestunnistuse selle kohta.

Meile on valetatud alates hetkest kui koolipinki istusime, samamoodi täies usalduses. Kui naiivne võib laps olla, et ta usub headusesse, aga saab ikka läbi headuse maitsta valede vilju. See on headuse ja usalduse kuritarvitamine.

Meie vanemad ei teadnud paremini. Ka nemad usaldasid meid teiste kätte. Ja need õpetajad pole ka halvad inimesed, sest ka nemad ei teadnud paremini. Sellepärast see süsteem välja kujundatud selliselt ongi, sest seda on väga keeruline murda.

Pole kedagi otseselt süüdistada kui iseennast. Selle peale ei tule ka ilmselt igaüks õigel ajal.

See on ennast kugistav madu, aga ega see enne ei lõppe kui sa oma saba välja oksendad suust. Kõik mis meile on õpetatud, tuleb unustada. Tuleb lahti lasta kõigest mida arvasime teadvat ja alustama otsast peale. Kõige raskem on see tunne, et kuidas sind niimoodi peteti ja mitte ainult Sind, vaid ülejäänud maailma samuti.

Mehe ego ei luba tal seda tunnistada iseendale, et ta niimoodi lolliks tehti.

Ainult need kes on sündinud eliitide vereliini või nende sohilastena, oskavad või on piisavalt rangelt õpetatud saladust hoidma ning valetama osavalt.

Neid pekstakse, alandatakse ja manipuleeritakse senikaua kuni lapse psüühika muutub küpseks, et ta teistmoodi enam ei tahagi elu näha. Temast on saanud globalistide nupuke malelaual kes ootab mida temaga ette võetakse. Ülejäänud massid paljunevad ja pesevad edasi oma mõistust seebivees kuni eliitgrupp nad ette võtavad.

Nad võtavad iga 100 aasta tagant nad korralikult ette. Kui tahad teada kuidas praegune eliit rahvaid hullutab ja lollitab, siis oota minu järgmist postitust.

Jaga esimestena seas oma seinale: