Rubriigid
Kohvilogi

Sõnade taga on tajutav energia ja see ongi sõnum

Jaga esimestena seas oma seinale:

Sõnadega ainult asju selgeks ei tee. Sõnade taga on alati tajutav energia. Kas energiat sööv või seda juurde panustav. Ja ma usaldan igat inimest olema sellest piisavalt teadlik kuidas nad valivad teistega suhtlema. 💚 Need kes taktitundega oskavad Sinusse sisendada inspiratsiooni ja motivatsiooni, need inimesed on kingitused. Kui mina tunnen, et keegi sööb minu energiat, loomet ja isikupära, siis ma lõpetan lihtsalt vestluse. Ma ei tea teiste kohta rääkida kaasa, aga nii teen mina ja olen väga rahul tulemustega. 🤷‍♂️

Selline võimalus on ka, et Me kõik oleme alati individuaalselt kellegi jaoks milleski süüdi või kohustatud midagi tegema. Te teate jumala vesiselgelt millest jutt käib 🙏 Praegugi, ega mul probleeme ei ole. Sellise seisundiga jäid kõik probleemid neile kes neid tunnistavad, aga teisalt ma näen ainult lahendusi mängleva kergusega. Kõik probleemid mis tulevad on tulnud kellegi teise poolt. Iga kord kui keegi ütleb teile, et on nimelt probleem, siis need ei ole Teie probleemid püha lehm küll 🤣

Iga kord kui keegi ei mõista Sinu saladust olla õnnelik, siis nad püüavad võtta seda energiat Sinu käest väga lihtsa algklasside manipulatsioonidega, et öelda näiteks “Ära põgene oma probleemide eest ära”, see on hästi vana muster jäänud ühest generatsioonist järgmisesse. See tegelikult näitab just seda, et järelikult olete te teinud õigesti, et teil ei ole probleeme. Niipidi olete mõelnud?

Süütunne on väga hävitav. Enesehaletsus on väga hävitav. Mul on sajandite kõige olulisem küsimus tervele ühiskonnale. Miks neid tundeid siis tunda? Need tunded tulevad pidevas oravarattas probleemide küüsis tõestamisest. Illusioon.

Elu on lühike ja korduv. Meil ei ole tõesti enam neid iidseid teadmisi ja aktivatsioone, et me ei mäleta mitte persetki, aga seda enam. Mõelge kui loogiline see hirm on mida meile sisestatud on erinevate kanalite kaudu. Hirm hoiab seda väikest elukest mis meil on praegu…. vangis.

Kõik elavad vangis ja on iseenda suurimad vangid.

Ja ma tõesti tean millest ma räägin, sest ma kannatasin kõik see aeg siiani ennasthävitavate arvamuste, komplekside ja emotsioonide käes.

Ma olen sellest üle saanud. Ise. Ilma teiste abita. Ja kõik uus mis mu ellu tuleb ja juba on, see on täpselt midagi uut millega tegeleda. Mitte üksi asi ei ole kivist, on mänglev ja mõnus lihtne või siis see raske kus terve ühiskond praegu oma teadvusega on, saavad nad sellest aru või ei saa.

Sõnade taga on tajutav energia ja see ongi sõnum. Ükskõik mida sa ka ei ütle, inimesed tajuvad su energiat selle taga. Isegi kirja pildis võin praegu näite tuua. Kuule Sina armas. Mine käi persse! 🤣 Kirjapilt justkui kuri, aga Sa ju tunned, et ma tõesti ei oma ühtegi halvustavat energiat Sinu suunal. 💚

Lihtsalt…. lihtsalt ole. Lihtsalt ole õnnelik. Mõistad Armas?

Aga noh, jutt lihtsalt mõtteks kui selliseks.

Jaga esimestena seas oma seinale: