Rubriigid
Kohvilogi

Keha komposteerimine kui üks uus võimalus valida

Jaga esimestena seas oma seinale:

Mõneti luulelises võtmes ennatlikult mõtiskledes. Mul on tegelikult kõik absoluutselt selge ja ma olen kõigeteadlik, aga jagada seda sellises vormis inimestega ei saa. Lihtsalt ei saa, tekib kannibalistlik effekt kus tunnen, et mind hakatakse sööma. Ma olen õppinud ennast langetama ja aktsepteerima igaühe ajalist arengut mis ei ole ülesse-alla duaalselt, see on igasse suunda vaheldumisi kõhklustega ja hirmudega külvatud segadus. Kataklüsm, mis toimub inimeste peas. Selletõttu ma räägin võtmes, et mind annaks alati parandada, see on õigem viis. Täna mõtiskleme endaga selle üle, et kuidas traditsioonilised matused saaks muuta loodusesõbralikumaks.

Minule ei meeldiks, et mind kirstu pannakse ja siis ilusaks tehakse. Juuksed lakiga ära viksitakse ja ülikonda pannakse lahtisesse kirstu. Ma surin ära. Ma tahaksin juba leppida sellega ja minna edasi, milleks hoida mind siin kinni selles välimuses ja ideoloogias.

Mind ei ole enam, ma olen vaba, ma soovin edasi liikuda hurraaa. Jätke palun see keha nüüd rahule ja laske mõtted lahti ja saage ise oma eludega hakkama, minul on kaastunne teile hoopis. Minul on väga hea kerge olla, ma võtan sellest parimat, kuulen kõige ilusamaid meloodiaid, tunnen armastust, hoitust sest olen lõpuks kohtunud iseendaga.

Ma olen piiritu vägi ja ma teen teile kõigile välja selle kollektiivse rõõmutunde mida vist inimenegi suudab oma maises kehas tunda, sest teid kõnetas hing. Teil on see, minul on see, olenemata millistes reaalsustes me oleme. Emotsioonid on meie, aga kurbus ja kõik muu koos hirmudega ei kuulu meile, see on inimese keha, sest kehal on raske.

Mulle isiklikult meeldiks selline keha hävitamine nagu on bioloogiline kompost mis koosneb temperatuurist ja kliimast mida saab kontrollida automaatselt. See tähendab õiget niiskust ja lisaks komponente nagu hein, lutsern ja puidulaastud.

Lutsern
Hein
Puidulaastud

Ma soovin, et keegi kes mõistab sügavamat tähendust elus teeb sellise keskuse juurde praegusele põletusele ja mullamatusele. Selline keha komposteerimine võiks ju olla legaalne viis lubada inimesel otsustada veel ühe valiku üle. Mulda võivad minna igasugused toksiinid ja keemia mehe kehast. Kompostiks saada on kasulikum elavatele. Mina aga sain rahus surra teadmisega, et just selline viis ja võimalus saab tulevikus olema ja mul on lihtsalt hea meel selle üle.

https://metro.co.uk/2019/05/22/human-bodies-can-legally-turned-compost-used-plant-trees-9637716/

Kuidas üldse seletada inimestele läänepäraste uskumustega, et milliseid võimalusi on vaadelda surma asemel elu mis ootab ees. Kuhu see teadmine küll kadunud on ja kuidas samas see mõneti ka säilinud on sügavalt meis.

Ja loomulikult see ei ole kõigi jaoks. Kui keegi näiteks räägib mulle mulda matmise võludest, siis ma tõesti lihtsalt ei taha kuulata. Sama põletamise võlude kohta. Tõesti see on veidike omamoodi temaatika teatud energeetikaga milleks alati valmis ei ole, seega ma ei pahanda üldse kui see kõik tundub oma unustusse vajunud uue pärast nii võõras ja hirmutav, et see on täiesti normaalne reaktsioon.

Eks sihtgrupp olegi spetsiifiline ja väiksem ilmselt, vähemalt alguses, ma usun. Mina olen igatahes selle poolt ja tahtsin rääkida, et selline võimalus on täitsa olemas, aga kas keegi ka siin realiseerib sellise keskuse ja võtab vajalikud load, et kogu see sündmus meeldiks ka riigi seadustele, mitte ainult teatud inimestele endale.

Kuidas inimene surma suhtub määrab ilmselt kogu tema reaalsuse. Minul on lihtsalt aktsepteerimine ja mul on hästi. Ma olen iseseisev. Ma olin, aga nüüd Ma olen!

Jaga esimestena seas oma seinale: