Rubriigid
Kohvilogi

Iidsete mõtteid tänapäeval

Jaga esimestena seas oma seinale:

Pühkige kõrb puhtaks liivast ja vaadake kuidas iidne tsivilatsioon elas. Hauarüüstajad olla nii väledad, et teevad arheoloogi 20 aastase töö kiirkorrras paari tunniga ära. Teenistus selliste aarete eest pidi olema päris korralik. Nii, et kui kõrb puhas liivast, saladusedki kadunud.

Üle maailma praegu kui ühiskond elab turvatud aladel mugavat elu, siis asjad millest ei räägita toimuvad maadel mis ei kuulu kellelegi, aga kõik soovivad vallutada. Iidsete tsivilatsioonide tehnoloogia ja õpetuste, ka vara tõttu.

See on uskumatu kuidas ma silmad kinni mullis olen elanud ja nüüd kui ma saan aru täpselt miks sõjad toimuvad ja miks meedia kõike alati kajastab ja kuidas ma olen elanud maailmas kus kõik mida ma näen ja kuulen on see mida mulle on lubatud näha ja kuulda.

Depressioon oli kõige kurvem periood mu elus. Panite tähele, et “oli?”, sest seda ei saa olla mul praegu. Ma olen terve. Küll, aga terved inimesed ei sobitu ühiskonda. Miks? Seda teavad ainult terved inimesed, aga nad üldiselt ei ole nii intelligentsed, et seda ilusas valguses teistelegi öelda.

Tarkus ja hirm, kas need käivad omavahel koos? Või peaks rind ees olema täiesti hirmuvaba riskivõtja. Kuidas saab tark inimene olla nii loll, et läheb ja on endaarust aus seal kus kogu ülejäänud elanikkonna jaoks see tõde väär on. Öeldakse, et rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Kullaga meenus mulle jällegi kõrbetoon ja püramiidid.

Sellega tuli mul jällegi visuaal kuidas iidsed tsivilatsioonid elada võisid. Unustades kõik mida on mulle õpetatud ja mida kõik teised räägivad, tuleb tunnistada, et minu maailmapildis on see tänani veel müstilisem ja imepärasem ajastu, sest minu maailmapildis on kõik võimalik.

Kõik need teadmised olid iseenesestmõistetavad.

Milline imeline ja ilus paik see oli, vähemalt selliselt kuidas mina selle oma maailmapildis ja aegruumis (ajatus) visualiseerisin.

Maailmas on praegu liiga palju muutusi ja väga väikese ajaga, et minul pole mõtet mitte midagi muud teha praegu, kui lihtsalt olla ja oodata.

Minu kirjapilt jõuab järele. Minu sõnumid tulevad kohale. Minu neutraalne suhtumine elukulgu olgu üks hingetõmme juurde emakesele maale. 💙

Kaunist kohanemist meie kiirelt muutuvas sagedusreaalsuses. Kõik on võimalik. Programmeeri ennast lubama. Õpituba / Sinine Lootus / Alan

Jaga esimestena seas oma seinale: