Rubriigid
Kohvilogi

Valikute draamatsoon

Jaga esimestena seas oma seinale:

Perfektsionist. Muah, bueno! Arvad Sa ise. Kui kõik õnnestub, oled sõiduvees, voolavuses ja kõik tundub õnnestuvat. See pole niimoodi iga päev, sest kes on öelnud, et üks äärmus oma temperatuuril end hoidma suutvat?

See teine pool Sinus. Sügaval. Hirm valede valikute ees. See ei ole mainimist väärt, et ole lihtsalt sina ise koos kõigi oma vigadega mis polegi üldse midagi muud kui valikud mis ei meeldi teistele. Mis sellest. Las olla.

Eks mõtlevad ju kõik tihti üle. Intelligentsed inimesed vahest kõige enim. Lihtsamad inimesed on naiivsemad, see-eest ka õnnelikumad. Kas naiivsus on tõesti valik olla, et tunda rõõmu? Võib ju proovida. Võib ju naerda.

Arukas inimene mõistab, et päevad ei ole vennad. Arukal inimesel on käe varnast varem õpitud vaimsed instrumendid mis lubavad tal end kontrollida, kui tunneb ära temperatuuride kõikumised mentaalses heaolus.

Need hoivad inimese ratsionaalsena, teadlikus rahuseisundis. Mõned inimesed kui olete tähele pannud hakkavad olukordasid vältima tõstatades draamat. Põhjus selles, et nad ei ole valmis seisma silmitsi sellega mida kardavad. Nad ei soovi tegeleda sellega, et kui neid pannakse reaalse ultimaatumi ette.

Nad põgenevad olukorra eest. Mõneti korraks võib see näida toimivat. See on ka vaimselt sõltuvust tekitav. Adrenaliini ja kortisoli meeletu tõus. Eks see paneb inimest tundma end elus. Draamatsemine aga lõpuks ei tasu ära, see pole meeldiv ajavõit, suht vastupidiselt see lõhub hiljem tulemusi kehvemaks.

Seisa oma valikute eest ja tunnusta ennast oma emotsioonide kontrollimise eest. Ära stressa oma valikute pärast, vast seda oligi vaja Sul kuulda.

Sinu mentaalne ja vaimne tervis kannatab iga kord kui Sa mõtled üle. Leia endas rahuseisund ja tee vastavad valikud. Ära karda, vabasta hirmud. Iga Sinu valik on nii nagu on ja seisa selle eest. See on tervislikum kui Sa teed kõike rahuseisundis.

Jaga esimestena seas oma seinale: