Rubriigid
Kohvilogi

Tõde on see mida usud Sina

Jaga esimestena seas oma seinale:

Tõde on vahel nii lihtne, et me teeme selle keeruliseks, sest ei usu asjade lihtsusesse. Me ei pea ootama, et meie ette ilmuks kuldse kumaga olend kes oma malbel häälel ütleks meile, et oleme virgunud ja teadlikud, sest nii see üldiselt ikka ei käi.

Me võtame teadliku hingetõmbe ja laseme selle tänutundega välja, kordame mõned korrad ja laseme kõik mõtted korraks õue lahustuma. Need mõtted mis tulevad hiljem tagasi, las tulevad, see on inimlik, aga neid mõtteid tuleb iga kord tagasi vähem ja vähem kuniks üldse väsime ära mõtetest ja tuulutame pea tühjaks. Mis üldse on mõte? Sõnade kogum tähendustega?

Üldsegi on mul sõnade ja nende tähendustega imelik arusaam. Ma olen valmis võtma vastutust oma mõtlemise eest, aga seda ainult enda sisemise mina ees.

Armastust? Keegi ei saa Sind armastada selliselt kuidas võid Sina armastada ennast. Teised saavad järgida. Kui armastad ennast, armastavad ka teised Sind.

Ma usun kahe inimese vahelisse usaldusse ka. Abielu minu jaoks on teise tähendusega ja seetõttu ma ei planeeri ühtegi abielu. Lapsed mulle meeldivad, aga ma ei planeeri ise saada.

Nii palju on öeldud, et selliseid asju ei saa planeerida, aga hea, et ma kuulda ei võtnud, sest muidu oleksingi uskuma jäänud. Siiani tunnen, et vähemalt minu jaoks on kõik paigas.

Kuidas siis on nii palju teisi kellel kõik need asjad olemas, aga nad ikka õnnetud? Kas vastus peitub kusagil meie silme ees läbi lihtsate mõistmiste, et me ei pea ühiskonna järgi käituma? Kas Sa usud lihtsatesse vastustesse?

Armastus ei ole ainult kahe inimese vaheline sõlm mida siduda terveks eluks. Sa võid tingimusteta armastada kõiki inimesi.

Tegelikult on nii, et hästi palju on neid esteetilisi inimesi kes soovivad leida enda kõrvale inimesi kellega jagada seda mida nemad kogevad. Kogemuste jagamine.

Kogemuste ühine jagamine. Siiras olemine. Päris olemuse väljendamine. Aja aeglustamine ja vaatlemine. Kõike veel mida tänapäeva digitaalse hüpnoosi ja loitsumaagia saatel ei koge.

Paljud inimesed on aga katki läinud ja vahetu ja ootamatu siiras armastuse jagamine kellelegi keda Sa ei tunne, see aitab tihti liimida neid kokku. Kõik väärivad võimalust kogeda.

Nii lihtne see ongi ja see on tõde. ❤ See on see mida mina usun.

Sinu Alan.

Jaga esimestena seas oma seinale: