Rubriigid
Kohvilogi

Sinu maailmapilt äratab Sind unest

Jaga esimestena seas oma seinale:

Mul on mu maailmapilt, sellega kasvasin, sellega elasin. Elan edasi selles ka peale seda ja selline ongi vabadus mida soovin absoluutselt igale hingele sellel maisel mängul. Sinu maailmapilt on see mille kasutamisõigus kuulub Sinule. Manuaal on neile kes ennast ei tunne.

Sa oled võimeline saama meistrite meistriks kui avastad, et see miski mida hoiad käes, see miski on see meistrivõti mis avab uksed. Ära lase seda miskit käest. Igal esemel on vägi, nii ka igal haardel on väekas tagasijõud, see haare võib olla andmine.

Iga piisk mis sind kastnud, teeb olemise raskemaks kui kannad välist enda peal, see ongi ilus, sest raskustes millest väljume, selles on tugevus mis silmale nähtamatu, kõrvale kuulmatu, vahel ka puududustele puutumata, aga kui Sa seda tunned, siis Sa tead.

Ma valin Armastuse. Ma ei uskunud, aga ma sain uskuma kui hakkas süda mul sees taas tuksuma. Tunded olid kõndimas ees ja mina lonkamas järele, sest sammud teadsin viivat mind koju.

Sa tead, et see maailmapilt äratab Sind unest. ❤️ Ma ei ütle rohkemat, ega vähemat. Sa juba tead, tead ka siis kui ei tunnista voolavust, aga tunned kuidas emotsioonid voolavad läbi Sinust kui oled tundnud ära tõe selles ilusas kontseptsioonis.

Ma olen imestunud, et on olemas sõnu mida ritta saab seada, et anda edasi tundmust mis nii puhas ja õige. Kuidas keegi tunda saab seda mida tunda saanud teine, et kas tunda võivad kõik. – Jah.

Ja võimalik, et kõik see on samuti uni mida jagab igaüks.

Jaga esimestena seas oma seinale: