Rubriigid
Kohvilogi

Ma olen üksikõndija Alan

Jaga esimestena seas oma seinale:

Nüüd on kohe kindel, et mina ei kategoriseeri absoluutselt kuskile selgeltnägijate, tervendajate või šamaanide alla. Või nendesse gruppidesse. See on minu lumehelbekese jaoks nii kergesti solvuv keskkond. 🙋‍♂️Saan aru, neile on see nende töö, aga minule midagi muud.

Ma ei võta Teie tööd eest ära, sest ma ei pea seda tööks, see on mu elu. Kuidagi kurjad tunduvat enamus tervendajaid olevat, aga ilmselt kui üks anne on antud, siis millegi arvelt. Samas olen saanud kogeda haiglateski halba kogemust arstide poolt. See oleks nagu vaimne jõusaal kus treenid ühte osa endast, aga jätad tähelepanuta teise. Ei pea matslikult käituma. Mina ei ole nii tark ja teadja kui oled sina, seega Sina võiksid (eriti kui raha küsid selle eest) mulle serveerida oma teadmisi meeldivalt, mitte selliselt, et ma olen kõige rumalam inimeseloom maailmas, et ma ei ole sinu teadmisi omastanud.

Mina näiteks püüan alati leida ilusamad sõnad ja läbi nende minu kogemuste saatel, ütleksin, et on samuti inimesi aidanud. Aga loomulikult ma saan aru sarkasmist, kriitikast ja konkreetsusest.

Milleks valida rünnak, kui on olemas kingitus. Ma ei räägi trooja hobusest nagu kohe arvatakse. Kuidagi ikka paljud ei oska näha mind kes ma olen. See on paradoks, isegi kui Sa “oled kes Sa oled”, paratamatult nähakse Sind teistmoodi, sest inimene vaatab vahel enda mätta otsast. Seal ei saa mina appi tulla.

Inimene peab tahtma ennast esmalt aidata ja seejärel valige omale meeldivad üleminekukavad kas läbi motivatsiooni, heade sõnade, füüsilise ravi (massaaz,trenn,liigutamine) või ükstapuha mis kõnetab Teid. Aga ärge iialgi minge ja süüdistage teisi enda vihas rohkem kui sekund, sest siis peale teist sekundit jääte sellest sõltuvusse. Selliselt inimene kibestub ja temast saab energiavampiir, parasiit kes toitub kui saab nõelata. Kui temal ei ole, siis loob keskkonna, et ka teistel ei oleks, aga õige oleks ikkagi teha kõik selleks, et seal kus tühjus, seda täita millegi ilusaga. Koristada oma toad enda tagant ära.

Õnneks ma suutsin Tänu Teile luua oma maailmapildi ära, seega mul on alati kodukoht olemas. Alati aja enda rida, ära ründa teisi. Kõik käib läbi andmise, mitte läbi võtmise. Mina olen Alan. 🙏 See on minu maailm 😍 igaühel on oma, aga kaege vahel kui äge minu maailmas on. Lihtsalt koputage kolm korda, et ma tean, et see olete Teie. 🙏

Jaga esimestena seas oma seinale: