Hei! Armsad! Ma teen esimese huviringi ära. Kes on huvitatud minu järgmisest raamatust, siis jätke palun märk endast kommentaariumi, et ma tean Teid teavitada kui raamat kaante vahele tulemas on. Palun aita sheerida ja värki, sest ma püüan endast nüüd vähe rohkem välja anda ja läbi selle raamatu paraneb ka minu finantsiline olukord, mul on veel üks raamat küljenduses ja üks on kirjutamisel. Saan rohkemat luua.Iga müüdud teos aitab Mul siin maailmas rohkem krutskeid teha.

Neid on veel palju tulemas

Juheei.Olen raamatusse kirjutanud kõik oma mõttemaailma ja arusaamade mustrid mida siiani kandsin. See annab hea ülevaate ja lühema tee mõistmaks seda segast maailma täis illussioone, minumoodi.Lisaks kindlasti aitab See leida küsimusi paljudele Teie vastustele. Veel ei tunne paljud enam ennast nii üksinda, sest ma kirjutan hästi vahetult ja tundmuste järgi. Kirjutan ikka nagu Alan kirjutab. Ma ei ole vigane, ma olen teistsugune, selline Ma olen.See on minu pagas mõttemaailmast ja ei ole ka puudu detailsem lahtikirjeldus minu paranormaalsetest kogemustest ja analüüsist. Depressioonis olemisest. Depressiooni mõistmisest. Unenägudes rändamine, missioonid ja mis kõik selline teistsugune kui ühiskondlik rutiin. Ma tõesti võin käsi südamel öelda endale, et ma olen olnud tugev. Ma olen piisavalt tugev, et oskan aktsepteerida ka oma kõige nõrgemat hetke, kui see aeg peaks tulema.Nii selles elus kui järgmises, usun, et selles raamatus on lugemist veel järgmisteks eludekski meile kõigile. Kaasaarvatud minule endale. Kas oleks väga karismaatiline lõppu öelda, et ma olen ajarändur? Kes meist ei oleks, küll Te juba teate isegi neid asju millest ei räägita.See raamat on minu järgmine teos mida soovin välja anda inimestele, aidake mul see väike vaheunistus teoks teha ja jätke oma huvi kommentaariumisse. Võtan Teiega ühendust ja teavitan kui raamat on kaante vahel, siis saate esmajärjekorras osta minu järgmine raamat oma riiulisse, kes teab, kes teab.

Rohkem infot saabub

Raamat on signeeritud. Aitäh.

Jaga seda oma seinal:

Jäta enda kommentaar